top of page

Wil jij jezelf en/of anderen leren opmaken? Dan is een workshop van leer jezelf opmaken wat voor jou! In deze workshop leer ik jou alles over kleuren en verschillende opmaak technieken. Geef jezelf dit als cadeau. Opmaken doe je voor jezelf, zodat jij je mooier voelt en dus beter. Ben je benieuwd naar mijn workshops? Lees dan verder, ik vertel je hier graag meer over.

MAKE-UP ADVIES OP MAAT

Zit je vast in je huidige opmaak routine? Passen sommige kleuren niet meer bij je, omdat je haar/huid is veranderd? Heb je een levensverandering meegemaakt en ben je daarom toe aan een nieuwe blik op je make-up routine? Dat is precies de reden dat ik de make-up coach in het leven heb geroepen. Om ervoor te zorgen dat jij weer plezier beleeft in het opmaken. Het is mijn missie om met een klein beetje een groot verschil te maken.

U werkt reeds als make-up artist maar u zou graag nog prive les volgen? Dit kan ook. Laat me weten welke

les je wenst te volgen en ik zorg daarvoor. 

Wil je onder begeleiding van mij even oefenen? Dat kan zeker, je bent op afspraak van meer dan welkom in mijn academie.

DE WORKSHOPS

Ik bied verschillende workshops aan. Gaande van de basis tot de glam. Bij iedere workshop krijg je een online werkboek toegestuurd waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.   Zo kan je altijd het werkboek erbij nemen als je twijfelt of je wel correct bezig bent.

Daarnaast is het ook mogelijk om prive workshops te volgen. Deze worden op maat samengesteld. 

FaceApp_1647806146300.jpg
2022-03-20 14_05_54.162+0100.jpg
IMG_20220320_191433_301.jpg

TARIEVEN

Workshop 1 persoon

€ 50,00

Workshop vanaf 2 personen

€ 35,00

CONTACT

Heb je vragen over de workshop make-up? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar de 0477/340000 of  je mag ook een mailtje sturen naar makeupbywena@outlook.com

bottom of page